Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului Dubăsari s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în RM
Conducerea raionului Dubăsari s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în RM

Astăzi, 2 aprilie 2024, conducerea raionului Dubăsari s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în Republica Moldova dl Kent D. LOGSDON.
Președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV a salutat prezența oficialilor în raion, specificând istoricul acestui raion strategic, promotor al tradițiilor și obiceiurilor moldovenești.
Discuțiile purtate de către conducerea raionului cu excelența sa ambasadorul s-au  axat pe specificul de activitate desfăşurat în partea stângă a Nistrului, reieșind din amplasarea geografică a raionului, problemele cu care se confruntă autorităţile locale şi populaţia din regiune, despre potențialul de dezvoltare economică a raionului.
De asemenea, în cadrul întrunirii, conducerea raionului și-a exprimat disponibilitatea de a promova și susține și în continuare un dialog constructiv și relații de parteneriat.
Excelenţa sa dl Logsdon  şi-a exprimat gratitudinea față de conducerea raionului și cetățenii acestuia. În urma temelor abordate, dl ambasador a subliniat importanţa comunicării permanente şi parteneriatului comun cu autoritățile publice, prin implementare de proiecte.
Atât preşedintele raionului dl Sergiu GRIGORIEV, cât și vicepreședinții dnii Alexandru REUL și Gurii ISAC au reiterat interesul pentru a menține o comunicare permanentă şi susținere reciprocă pentru activități comune. 
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului Dubăsari s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în RM - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta